15.12.2021 Jõuluõhtusöögi valmistamine Herkki Ruubeli juhendamisel
Jõuluõhtusöögi valmistamine Herkki Ruubeli juhendamisel
15. detsembril kogunesid Beeta chapteri liikmed Pärnumaa Kutsehariduskeskusesse, et valmistada üheskoos jõuluõhtusöök ja hiljem seda restoranis nautida. Õhtusöögi valmistamise juhendajaks oli Pärnumaa Kutsehariduskeskuse külalislektor ja Villa Ammende peakokk Herkki Ruubel. Kahekäigulise õhtusöögi menüüsse mahtus käsitööpasta valmistamine, millest valmisid toorjuustu-lõhe ravioolid valge veini tsitruse kastmega ning desserdina šokolaadi-mousse kaneeliküpsiste ja jogurtijäätisega. Mõnusas jõuluhõnguses jõululauas toimus töine koosolek, kus võeti kokku möödunud aasta ja tehti plaane uueks aastaks.
Kommentaarid
Postita kommentaar